Makers en ontwerpers
in een unieke community

Join the community

Ons verhaal

Real Life Gaming is een community- en netwerkorganisatie die belevingen bouwt. We willen dat onze bezoeker een onvergetelijke tijd heeft. We willen het gevoel geven dat je de hoofdrol speelt in je eigen film. Real Life Gaming is een nieuwe vorm van entertainment. Dit zijn geen digitale games, geen eenvoudige bord- of kaartspellen, dit zijn grootse ervaringen in de échte wereld.

Hoe het begon

We zagen kansen in een nieuwe markt. In 2014 begon Real Life Gaming als een verzamelwebsite van verschillende belevingen binnen de Real Life Gaming markt. Onze passie bracht ons verder, en inmiddels zijn we gegroeid tot een community vol creatieve mensen en unieke disciplines. Onze huidige productie is Prison Escape, waarmee we inmiddels in onze tweede gevangenis zitten. Natuurlijk blijven we de indrukwekkende belevingen van andere partijen volgen en steunen.

Onze filosofie

Nederland zit vol creatief talent. Samen kunnen we elke unieke beleving realiseren. Spelontwerpers, regisseurs, acteurs, licht- en geluidstechnici, schrijvers, grafische vormgevers: we bundelen de krachten van verschillende disciplines om tot het beste eindresultaat te komen. Door de diversiteit en expertise binnen het productieteam worden de belevingen die wij bouwen een volledig kloppend totaalplaatje, alleen zó komen we tot de onvergetelijke ervaringen die het nu zijn.

Verbinden van specialisten

We brengen verschillende disciplines bij elkaar. Door de diversiteit kunnen we onze unieke projecten realiseren. Nieuwsgierig uit welke personen de community bestaat?

WE HEBBEN ZE VOOR JE UITGELICHT

Unieke projecten

We hebben onze skillset voor verschillende unieke projecten in mogen zetten. Benieuwd waar wij toe in staat zijn?

BEKIJK ONZE PROJECTEN

Op maat gemaakte belevingen

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw organisatie, merk of evenement?

NEEM CONTACT OP

Onze projecten

Een blik in ons portfolio. Belevingen voor consumenten, bedrijven en professionals.

Prison Escape

Ontsnap uit een échte gevangenis! Bij Prison Escape speel jij de hoofdrol in je eigen ontsnappingsverhaal. Laat je opsluiten één van de drie unieke koepelgevangenissen van Nederland, de kolossale Boschpoort in Breda. Jij en je 350 medegevangenen ...

Bekijk project

PWC Escaperoom

De PWC escape room is een escape ervaring, speciaal gebouwd voor het project Moments that Matter, voor het bedrijf PricewaterhouseCoopers (PWC). Bij deze escape room is het doel om binnen een uur te ontsnappen door middel ...

Bekijk project

Community

Ontmoet onze medewerkers, partners en vrijwilligers. Zou je zelf willen meespelen in onze producties?
Join the community

Facts

  Contact

  Contact

  We zijn gevestigd in Breda! Kom langs voor een heerlijk, doch zeer gemiddeld bakje filterkoffie. Vinden we gezellig.

  Lijkt het je leuk met ons samen te werken, of gewoon met ons in contact komen, stuur ons een bericht via info@reallifegaming.nl of vul het onderstaand formulier in. Je ontvangt een kopie van je bericht in je eigen mailbox.

   Naam

   E-mail

   Bericht

   Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA, en hiervoor gelden Google's Privacybeleid en Algemene Voorwaarden.

   info   085 0653268

   Real Life Gaming
   Nassausingel 26
   4811 DG Breda
   The Netherlands
   Open in Google Maps