Vacature – Junior Verkoper Prison Escape

27 November 2017/
Real Life Gaming

Omschrijving werkzaamheden
Als verkoper bij Real Life Gaming ben jij verantwoordelijk voor het benaderen, overtuigen en activeren van eindbeslissers bij verschillende organisaties die zoeken naar een bedrijfsuitje of teambuilding event.

Aan jou de taak om ervoor te zorgen dat zij kiezen voor Prison Escape. Een van de meest unieke ervaringen in Nederland.

Zorgvuldig ga je aan de slag met de leadlijsten die we beschikbaar stellen of die je op termijn zelf samenstelt. Je legt contact, bent in staat om de eindbeslisser te vinden, kent de USP’s van Prison Escape uit je hoofd en ademt belevingen. Snel bouw je een netwerk uit bestaande tevreden klanten en toekomstige bezoekers voor Prison Escape. Altijd houd je in je achterhoofd dat er nog meer producties komen waarbij je je klant weer een unieke beleving aan kan bieden. Je investeert in duurzame relaties met jouw account. Je beseft je dat je een verantwoordelijkheid hebt om de klant van begin tot eind te helpen en te begeleiden. Dit zodat iedereen de kans heeft om als held uit de gevangenis te ontsnappen, of de held te worden in een van onze volgende producties.

Binnen je werk maak je gebruik van bestaande systemen. Je behoudt overzicht. Bent goed in staat om met een verscheidenheid aan klanten (vanuit verschillende sectoren) communicatie te onderhouden (of gewoon: te communiceren). Zowel telefonisch, Face-2-Face als in schrift. Je wil continu winnen en bent prestatiegericht maar beseft je dat je onderdeel bent van een groter geheel en dat de keten zo sterk is als de zwakste schakel.

Taken
(Telefonische) acquisitie.
Opvolging van klanten a.d.h.v. leadlijsten.
Mail en telefonisch contact met klanten.
Evaluatie met klanten.
Opstellen leadlijsten.
Uitbouwen zakelijk netwerk Real Life Gaming.
Upsells doen.

Bevoegdheden en verantwoordelijkheden
Je bent verantwoordelijk voor het behalen van je sales doelstellingen. Deze zijn uitdagend en groeien mee met jouw ontwikkeling. Op basis van je resultaten groei je verder in je rol. Je
wordt voorzien van leadlijsten, inhouse training en alle apparatuur (telefoon, laptop, headset) om je werk goed en professioneel te kunnen doen. We helpen je met scripts en verkoopargumenten maar willen je snel op een punt krijgen dat dit ‘natuurlijk’ gaat. Plaats van de functie binnen de organisatie. Je wordt onderdeel van het sales team van Real Life Gaming. Eenmaal per week leg je verantwoording af aan je sales manager.

Dienstverband
Je krijgt een Payroll contract aangeboden. We zoeken iemand voor 32-40 uur per week. Per
direct worden er 2 sales toppers gezocht.

Arbeidsvoorwaarden
1700 bruto per maand fte.
Commissie.
Reiskosten tot 333,33 per maand.
Lunch op kantoor.

Functie-eisen
Minimaal een MBO opleiding.
Leeftijd: 23 jaar en ouder.
Ervaring met verkoopfuncties is een pré maar geen vereiste.
Affiniteit met evenementen / belevingen.

Sollicitatieprocedure
Deze sollicitatie is geopend tot woensdag 6 december. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 13 en 14 december. Stuur je CV en motivatie naar rik@reallifegaming.com.
Op basis van je CV en met name motivatie maken we een voorselectie.