Vacature – Junior Sales Prison Escape

20 October 2017/
Real Life Gaming

Één van de snelst groeiende startups van Nederland is op zoek naar de invulling voor een Junior Sales functie binnen het bedrijf die zorgt draagt aan de ticketverkoop en het klantencontact van de B2B afdeling van Real Life Gaming.

Voorwoord
Real Life Gaming is een community en netwerkorganisatie die belevingen bouwt o.a. bekend van het succesvolle Prison Escape! We willen dat onze bezoeker een onvergetelijke tijd heeft; je het gevoel geven dat  de hoofdrol te spelen in je eigen film. Real Life Gaming is een nieuwe vorm van entertainment. Dit zijn geen digitale games, geen eenvoudige bord- of kaartspellen, dit zijn grootse ervaringen in de échte wereld. Samen met het commerciële team zijn jullie verantwoordelijk voor behalen van de commerciële doelstellingen. Jij wordt hét aanspreekpunt voor bestaande en nieuwe zakelijke klanten. Het is jouw verantwoordelijkheid om deze klanten correct, klantvriendelijk en commercieel te benaderen én te informeren.

Werkzaamheden
Van toepassing op deze functie is het benaderen van bedrijven met een speciale propositie: het meest unieke bedrijfsevenement van Nederland! Het is de bedoeling dat je klanten informeert over de mogelijkheden. Indien een bedrijf vragen heeft over hun deelname aan Prison Escape beantwoord je deze op een zakelijke doch casual manier. Buiten het afgekaderde werk wordt het geapprecieerd als je meedenkt over de propositie en hoe we deze kunnen verbeteren.

Het commerciële team bestaat uit een marketingteam en een verkoopteam. Binnen het verkoopteam zal je samenwerken met andere collega’s. Zakelijke aanvragen worden verdeeld over het team en direct verwerkt. Door middel van ons crm-systeem leg je al je activiteiten en werkzaamheden vast zodat er altijd overzicht is van wat er gedaan is en wat er nog moet gebeuren. Er wordt verwacht dat je communicatief sterk bent,  klantvriendelijk en behulpzaam zonder het organisatiebelang uit het oog te verliezen. Discretie is een vereiste  als het gaat om bedrijfs- en klantgegevens.

Duur
De functie is na een succesvolle intake per direct beschikbaar voor drie dagen in de week echter al naargelang de intensiteit en werkdruk toeneemt zal dit worden aangepast naar een volledige werkweek.  Je ontvangt een marktconform salaris. Tevens is er een vastgestelde proeftermijn van 90 dagen. Wij zoeken iemand die op lange termijn Real Life Gaming wil en kán laten groeien tot een (inter)nationaal succes!

Aanmelden
Om deel uit te maken van een snelgroeiende dynamische organisatie stuur je nu jouw motivatie en cv naar sollicitatie@reallifegaming.com met onderwerp: “Vacature Junior Sales – Real Life Gaming”.

Wij vragen je aan te melden vóór 3 november 2017. Op basis van een voorselectie word je dan wel of niet uitgenodigd voor het gesprek.

Meer informatie over Real Life Gaming ga naar www.reallifegaming.com|
Voor Prison Escape en onze trailers neem je een kijkje op  www.prisonescape.nl