Stage Fighters gezocht voor nieuwe Real Life Experience

08 December 2016/
Real Life Gaming

Voor een nieuwe ervaring die Real Life Gaming momenteel organiseert zijn wij op zoek naar een team van 16 stage-fighters. Heb jij minimaal de leeftijd van 25 jaar en heb jij een achtergrond in één of meerdere vechtsporten? Beschik je daarbij over een goede conditite en een ijzeren discipline? Meld je dan aan voor de casting voor stage-fighters voor Experience2 op woensdag 04 en donderdag 05 januari, 2017.

Over Experience 2
De tweede ervaring van Real Life Gaming, wordt wederom een unieke interactieve ervaring. Zo’n 40 deelnemers worden ondergedompeld in een rauwe, harde wereld. Vormgegegeven door geweldige locaties en levend gemaakt door een team getalenteerde acteurs en stage fighters. Net als bij Prison Escape is interactie met de acteurs een centraal onderdeel van de ervaring. Met een oud havengebied in Rotterdam als speelveld staat de deelnemer een ruim 2 uur durende beleving te wachten. De beleving zoekt de grens op met het echte leven en levert de kwaliteit zoals ze die van Prison Escape gewend zijn.

Lijkt het jou wat om onderdeel te worden van een geweldig team stage-fighters die gaan zorgen voor de meest theatrale en epische scènes van deze beleving? Die samen met de acteurs achter de schermen een unieke en hechte community vormen? Kan jij het aan om een intensief trainingstraject te volgen waarin jij wordt klaargestoomd voor deze rol? Meld je dan aan voor de casting. Zie onderstaan voor meer informatie.

Casting Call
https://reallifegaming.nl/castingcall04-05januari2017.pdf

Inschrijven 
https://reallifegaming.nl/castingstagefighting/