Radio!

20 May 2016/
Real Life Gaming

Commercial. Radio. Reclame. Hoe maak je zoiets? Binnen Real Life Gaming werken wij met veel creatieve mensen die ons iedere dag weer dingen leren. Rowan dacht dat het gaaf was om reclame te maken via de radio. Zij heeft contact gehad met Mascha van Radio10. Een sympathieke dame die meteen erg enthousiast was over het Prison Escape concept.

Er moest natuurlijk wel een audio team klaar staan en aan de hand daarvan is er binnen onze community gekeken. We hebben meerdere creatieve audio professionals. Uiteindelijk zijn  Gilliam Spliethoff en Jorick Bronius gevraagd om binnen 1 week (heftige deadline) een commercial te realiseren. In de bajes werd zowaar een stille ruimte opgericht en tevens professionele studio (zie foto). Enkele acteurs hebben zinnen ingesproken. Vervolgens zijn Gilliam en Jorick hier mee aan de slag gegaan en hebben ze in een ontzettend korte periode een fantastisch resultaat neer gezet. Vandaag zaten er wat mensen van het Real Life Gaming office in de auto en hebben zij ervaren hoe vet de reclame is. Hierrrr natuurlijk de link naar het filmpje met commercial.

We willen graag Jorick, Gilliam en Mascha bedanken voor alles! We zijn enorm te spreken over het resultaat en vinden het fijn dat de audiohelden Jorick en Gilliam en natuurlijk Radio10 deze prettige samenwerking met ons wilde realiseren.

Luister de commercial hieronder!