Ontmoet de community: Rik Stapelbroek

30 August 2016/
Real Life Gaming

Nederland zit vol creatief talent. In de Real Life Gaming Community hebben we een groot aantal unieke experts, waarmee we samen elke unieke belevingen kunnen realiseren. Hier stellen we je voor aan één van die experts, om een gezicht te geven aan de creativiteit de community.

 

Wij stellen je voor aan: Rik Stapelbroek

Rik Stapelbroek, de oprichter en visonair leider van Real Life Gaming. Door zijn inzet is het diverse en creatieve team ontstaan waarmee fantastische producties mogelijk werden zoals de Prison Escape. Als producent en directeur geeft hij vorm aan de visie van Real Life Gaming en focust hij zich op het verbreden van de community en de horizon.

Het samenbrengen van de community en het legen van de fundamenten van verschillende projecten had zijn uitdagingen. Rik werkte met een breed scala aan creatieve mensen, allemaal met hun eigen manier van werken. Door delegeren, multidisciplinair leiden, cross-discipline denken heeft Rik met zijn Team de community vorm gegeven. “Er is geen uitdaging te groot, er is slechts een gebrek aan capaciteit. Tijd is het belangrijkste middel”.

Prison Escape is tot nu toe Rik zijn grootste prestatie. “De kickstarter zien slagen was een echt kippenvel moment”. Natuurlijk is dit slechts het begin, Rik is samen met zijn team al hard aan de slag om vervolgproducties poten te geven. Wat deze precies in zullen houden kan hij nu nog niet zeggen, alleen dat het net zo groot en innoverend zal zijn als de eerste Prison Escape.

 

Rik Stapelbroek is de spil van de creatieve organisatie van Real Life Gaming. Met zijn visie en inzet is geen uitdaging te groot. ‘Ik hoop samen met het team een impactvolle organisatie te kunnen bouwen met voldoende ruimte voor creatief potentieel. Er zijn ontzettend veel mensen in onze groep die de kwaliteiten en de professionaliteit hebben om het te verdienen om fulltime hun passie te beoefenen binnen onze organisatie.’

Hiervoor bedanken we Rik Stapelbroek!