Ontmoet de community: Kenneth Kant

19 August 2016/
Real Life Gaming

Nederland zit vol creatief talent. In de Real Life Gaming Community hebben we een groot aantal unieke experts, waarmee we samen elke unieke belevingen kunnen realiseren. Hier stellen we je voor aan één van die experts, om een gezicht te geven aan de creativiteit de community.

 

Wij stellen je voor aan: Kenneth Kant

Kenneth Kant werkt als locatie scout en event organisator bij Real Life Gaming. Door Rik Stapelbroek aan te spreken na een gastcollege kreeg hij in september 2015 een stage. Sinds dat moment is Kenneth voortdurend op zoek naar inspiratie om innovatie en creatieve real life games te ontwikkelen. Daarnaast draagt hij de productie van Up The Game, ’s werelds eerste Real Life Gaming & Escape Room conferentie.

Als locatie scout is Kenneth verantwoordelijk voor het vinden van passende locaties voor de nieuwe initiatieven binnen Real Life Gaming. Hier moet hij ook zoveel mogelijk informatie over verzamelen, zodat ontwerpers en organisatoren een zo compleet mogelijk beeld hebben van de locatie, zonder er ooit geweest te hoeven zijn. Op dit moment staan er meer dan 700 locaties in het systeem, maar de gaafste vind Kenneth toch wel het verlate pretpark Dadipark in Dadizele, België. Om daar een Real Life Game te kunnen organiseren zou hij fantastisch vinden.

In het organiseren van evenementen heeft Kenneth een grote hoeveelheid ervaring. Zo is hij mede verantwoordelijk voor Fusion Festival, Time Warp, Masters of Hardcore, CRAFT Festival(NL) en nog veel meer. De grootste uitdaging vond Kenneth echter het organiseren van Up The Game, een conferentie voor 400 bezoekers van over de gehele wereld. “Met veel veranderingen en binnen een korte periode moest de conferentie goed neergezet worden. Dit was vrij slopend, maar zeker rewarding.”

Kenneth Kant is doorzettend en methodisch. Op deze manier weet hij monumentale taken tot een succsess te brengen en is hij altijd op de hoogte van zelfs de kleinste details. Op dit moment is Kenneth bezig met het organiseren van volgende editie van Up the Game, die in 2017 zal plaatsvinden. Daarnaast zet hij zijn werk als locatiescout voort, zodat er voor elke Real Life Gaming productie een karakteristieke locatie bekend zal zijn.

Hiervoor bedanken we Kenneth Kant!

 

Mocht je Kenneth willen helpen met zijn eeuwige zoektocht naar de perfecte Real Life Game Location? Beheer jij een unieke locatie, of ken jij iemand die dat doet? Stuur dan een mailtje naar kenneth@reallifegaming.com