Casting Call Prison Escape Doetinchem

14 May 2019/
Real Life Gaming

PDF met álle info

Hieronder staat een samenvatting van de casting call. Neem echter voor de volledigheid deze PDF zéér goed door voordat je auditeert! Hierin staat cruciale informatie die je nodig hebt om het formulier volledig in te kunnen vullen en je goed voor te kunnen bereiden op een eventuele auditie. Bekijk/Download PDF

PRISON ESCAPE

Prison Escape is een unieke spelervaring waarin we de deelnemers het gevoel geven de hoofdrol te spelen in hun eigen gevangenisfilm of -serie. Met het doel: ontsnappen uit P.I. De Kruisberg in Doetinchem! Dat is echter niet zo gemakkelijk in deze gevangenis. Deze wordt namelijk bewaakt door een team van goed getrainde acteurs die er alles aan doen om alle gevangenen binnen de muren te houden. Aan jou als acteur de taak om samen met je collega’s deze wereld immersief, realistisch en theatraal te maken en de deelnemers onder te dompelen in een 3 uur durende beleving en door middel van spel en interactie helden van hen te maken! Prison Escape is een kwalitatief hoogstaande productie. Dit kunnen we alleen neerzetten met een toegewijd en enthousiast team. Als we je welkom heten, dan word je geacht op elk moment beschikbaar te zijn, zodat we met een vast team kunnen bouwen aan een zo waardevol mogelijke ervaring voor de bezoeker. Zet de data alvast met potlood in je agenda!

DE CASTING

De casting vindt plaats in Doetinchem en bestaat uit twee rondes.
1. Acteer je op dit moment nog niet bij Real Life Gaming?
Dan kan je je aanmelden voor casting 1 op 14 of 15 juni. Hierna laten we je binnen 24 uur weten of je uitgenodigd bent voor casting 2.

2. Als je al acteur bij Real Life Gaming bent, kun je meteen aanmelden voor casting 2. Dit is de individuele ronde waarin er gekeken wordt hoe jij in je karakter past. Deze vindt plaats op 18, 19 of 20 juni. Op welke datum en tijd we je welkom heten, is afhankelijk van de personage je auditeert/waarop we je graag zien.

Ben je door beide rondes, dan maak je deel uit van de cast van Prison Escape Doetinchem en de Community van Real Life Gaming. Gefeliciteerd! Je krijgt trainingen in verschillende vaardigheden, interactief acteren en het spel. Op 6 en 7 juli vindt er een repetitieweekend plaats waarbij we overnachten. Deze repetities doen we met de hele cast gezamenlijk.

Op 18,19,20 en 21 juli zijn er individuele gesprekken met jou over het karakter dat jij neer gaat zetten.

CASTING & REPETITIEDATA

juni 14, 15 – 1e castingronde
juni 18, 19, 20 – 2e castingronde
juni 29 – Kick-off
juli 6, 7 – groepsrepetitie
juli 18, 19, 20, 21 – individuele gesprekken
juli 26 – dry-run
juli 27 – testgame

2019/2020 SPEELDATA

aug 30, 31 – premiere
sep 13, 14 – start 1e seizoen
sep 27, 28
okt 18, 19
nov 1, 2
nov 29, 30
dec 6, 7
jan 24, 25 – 2020

MELD JE VOOR AAN VOOR DE CASTING VAN PRISON ESCAPE DOETINCHEM!
(sluitingsdatum is 29 mei 2019)

We willen nogmaals benadrukken dat het belangrijk is dat je de volledige PDF goed doorneemt. Heb je dat nog niet gedaan? Check de PDF dan hier.

Meld je hier aan!