Casting Call Prison Escape Breda

07 November 2018/
Real Life Gaming

Prison Escape Breda zoekt nieuwe acteurs!

PDF met álle info

Hier vind je alle info op een plek: Bekijk/Download PDF

Over Prison Escape

Prison Escape is een unieke spel-ervaring waar 400 deelnemers worden opgesloten in P.I. de Boschpoort in Breda voor een drie uur durende interactieve beleving. Het doel: ontsnappen! Dat is echter niet zo makkelijk in deze koepelgevangenis. Deze wordt namelijk bewaakt door een team goed getrainde acteurs die er alles aan doen om alle gevangenen binnen de muren te houden. Deelnemers mogen interactie aangaan met acteurs en elkaar om zo aan waardevolle informatie en han- del te komen, die ze slim zullen moeten inzetten om een ontsnappingspoging te wagen.

Drie uur lang creëren de acteurs van Prison Escape een uniek universum waarin deelnemers tijd en ruimte vergeten en het gevoel hebben de hoofd- rol te spelen in hun eigen gevangenisfilm. Samen maken de acteurs een levende gevangenisgemeenschap en maken we van iedere bezoeker de held in zijn eigen beleving.

Over de Casting

De casting voor Prison Escape vindt plaats op vrijdag 30 november 2018 aan de Nassausingel 26 te Breda. De casting zal één dagdeel in beslag nemen, de ochtend of middag. Tijdens de casting wordt gekeken naar assertiviteit, theatraliteit en een bewustzijn van context, veiligheid en omgeving. Let op! Indien je geschikt bevonden wordt om als acteur bij Prison Escape aan de slag te gaan, is aanwezigheid bij de basisrepetitie op 7 december aanstaande verplicht!

Meld je aan