Casting Call Prison Escape Breda

22 May 2019/
Real Life Gaming

PDF met álle info

Hieronder staat een samenvatting van de casting call. Neem echter voor de volledigheid deze PDF zéér goed door voordat je auditeert! Hierin staat cruciale informatie die je nodig hebt om het formulier volledig in te kunnen vullen en je goed voor te kunnen bereiden op een eventuele auditie. Bekijk/Download PDF

PRISON ESCAPE

Prison Escape is een unieke spel-ervaring waar 400 deelnemers worden opgesloten in P.I. de Boschpoort in Breda voor een drie uur durende interactieve beleving. Het doel: ontsnappen! Dat is echter niet zo makkelijk in deze koepelgevangenis. Deze wordt namelijk bewaakt door een team goed getrainde acteurs die er alles aan doen om alle gevangenen binnen de muren te houden. Deelnemers mogen interactie aangaan met acteurs en elkaar om zo aan waardevolle informatie en handel te komen, die ze slim zullen moeten inzetten om een ontsnappingspoging te wagen. Drie uur lang creëren de acteurs van Prison Escape een uniek universum waarin deelnemers tijd en ruimte vergeten en het gevoel hebben de hoofdrol te spelen in hun eigen gevangenisfilm. Samen maken de acteurs een levende gevangenis-gemeenschap en maken we van iedere bezoeker de held in zijn eigen beleving.

DE CASTING

De casting voor Prison Escape Breda vindt plaats op vrijdag 31 mei & vrijdag 7 juni 2019 aan de Nassausingel 26 te Breda. De casting zal één dagdeel in beslag nemen, de ochtend of middag. Tijdens de casting wordt gekeken naar assertiviteit, theatraliteit en een bewustzijn van context, veiligheid en omgeving.

We willen nogmaals benadrukken dat het belangrijk is dat je de volledige PDF goed doorneemt. Heb je dat nog niet gedaan? Check de PDF dan hier.

Meld je hier aan!