Acteurs gezocht voor nieuwe Real Life Game: INFECTED

30 July 2019/
Real Life Gaming

INFECTED zoekt acteurs!
De nieuwste Real Life Gaming productie is op zoek naar acteurs die mensen gaat uitdagen om de wereld te redden van de ondergang.

INFECTED is een real life game waarbij spelers zich bevinden in een fictieve wereld waarin de mensheid voor misschien wel de laatste keer gered kan worden van een besmettelijk, dodelijk virus. 

Meld je nu aan voor de casting van 16 augustus      (sluitingsdatum is 13 augustus)

Wij zoeken acteurs voor de volgende personages:

DealMaker (M 20+)
Personage: zachtaardig, kalm, behulpzaam, strak
TeamLeader 1 – Rebels (M/V 25+)
Personage: autoritair, gewelddadig, intimiderend, lomp
TeamLeader 2 – (M/V 30+)
Personage: autoritair, gestructureerd, slim, charismatisch
Dokter – (M/V 25+)
Personage: angstig, behulpzaam, slim
Zombie – (M/V)
Acteur: atletisch gebouwde, fysiek gezonde, rauwe, fysieke spelende acteur. Leiding kunnen nemen is een pré, maar niet verplicht
Niet allergisch voor latex.

Daarnaast is het belangrijk dat je in staat bent om leiding te kunnen nemen, en op meta-niveau het overzicht van het verloop van de ervaring behouden.

De casting
De casting vindt plaats op 16 augustus aanstaande op ons kantoor aan het Kosterijland 10 in Bunnik.

Praktische informatie
Als je aangenomen wordt maak je deel uit van het team waar Infected mee van start gaat. We streven ernaar om in oktober de eerste volledige versie van het spel te spelen. Je wordt aangenomen als acteur, om een van de personages vorm te geven in de beleving. De game duurt 2 uur, met ongeveer een half uur afronding en opbouw voor de volgende game. 

Eerst draaien we een testversie van de game, om vervolgens een volledige uitbreiding te gaan spelen.
De productie zal eerst op vrijdagen en zaterdagen plaatsvinden, mogelijk met uitbreiding naar de donderdagen en zondagen.

Voor die tijd gaan we er voor zorgen dat jij en je mede-acteurs de game zelfstandig en succesvol kunnen draaien. Er zal een repetitie zijn waar de game wordt uitgelegd en jullie samenspel getraind wordt. Dit zal opleveren dat jullie als een geoliede machine zelfstandig samenwerken, en de deelnemers in jullie team een epische ervaring kunnen geven.
Op dit moment is de locatie van de ervaring nog onbekend, het streven is Amsterdam of Utrecht, maar er is ook een lijntje naar Nijmegen.

Data
Zet de volgende data alvast met potlood in je agenda:

  • Vrijdag 23 augustus repetities
  • Vrijdag 30 en zaterdag  31 augustus test game
  • Vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober full game

Deze data zijn onder voorbehoud.
Wel is het streven dat we de weekenden van oktober gaan draaien, dus het is nodig dat je in de weekenden van oktober beschikbaar bent.

Herken jij jezelf in de volgende waarden?

  • Je wilt graag acteren in een nieuwe vorm van entertainment: Real Life Gaming.
  • Je begrijpt dat je naast het acteren verantwoordelijkheid draagt voor de bezoekers en het soepel verlopen van de game
  • Je kunt je acteurs vaardigheden inzetten om bezoekers in de beleving mee te krijgen
  • Je bent stressbestendig, en kan improvisatie vaardigheden inzetten ten goede van de ervaring.
  • Je bereid je goed voor op je rol, en bent in staat om een rol eigen te maken
  • Je neemt initiatief wanneer je merkt dat er punten voor verbetering zijn, zowel binnen als buiten acteer gebied
  • Je bezit het vermogen tot zelfreflectie,  en durft te kijken naar wat wel en wat niet werkt binnen jouw spel. Je staat open voor, en geeft op een aangename manier feedback.


Wie zijn wij?
Real Life Gaming is een community- en netwerkorganisatie die belevingen bouwt, vergelijkbaar met immersief theater. We willen dat onze bezoeker een onvergetelijke tijd heeft, en onderdeel wordt van een nieuwe fictieve wereld. We willen het gevoel geven dat de bezoeker de hoofdrol speelt in zijn/haar eigen film. Real Life Gaming is een nieuwe vorm van entertainment, waar improvisatie niet te vermijden is: je speelt in op het spelaanbod van de bezoeker. Dit zijn geen digitale games, geen eenvoudige bord- of kaartspellen, dit zijn grootse ervaringen.

Wat bieden wij:
Real Life Gaming is uniek in zijn soort. Als acteur bij Infected ontwikkel je je kwaliteiten als acteur omdat elke game anders is door de input van de spelers. Je acteerskills worden getest: Je maakt intiem, direct spel met de deelnemers en ontwikkelt je personage op zo’n manier dat je op elke situatie in kan spelen.

Vergoeding
Voor de castings zijn er geen vergoedingen. Voor de repetities worden de reiskosten vergoed. Deze bedragen € 0,19 per kilometer op basis van de kortste route die Google Maps aangeeft wanneer je met de auto komt. Als je met het OV komt worden de gemaakte kosten volledig vergoed gebaseerd op 2e klas reizen.

Tijdens de games zijn de verdiensten € 9,67 bruto per uur en ook hiervoor worden de reiskosten vergoed. Wanneer je als ZZP-er wilt factureren bedraagt het tarief € 16,-.
Per game wordt er 2.5 uur uitbetaald.