Prison Escape Online

by

Onze nieuwe beleving: Prison Escape Online.

Tijdens de ervaring ga je het het gevangenissysteem kraken van gevangenis ‘de Boschpoort’ en kom je live in verbinding met gedetineerden en bewakers. Deze personen zijn acteurs en op het moment dat je inlogt daadwerkelijk in de gevangenis. Door in gesprek te gaan met deze personen in de Koepel, het beveiligingssysteem te kraken samen met je handlangers én uitmuntend teamwork kun je de onschuldig vastzittende Yuri Koblenko proberen te bevrijden. Deze online beleving is uniek in de wereld en ontwikkeld door een creatief team van professionals op het gebied van gamedesign, theater & storytelling. Door het samen online te ervaren zul je zien dat je ook op afstand samen een zeer bijzondere beleving kunt meemaken!

Iedere editie van Prison Escape Online is anders. Dit komt omdat de keuzes van jouw team zullen bepalen hoe het verhaal zich ontwikkelt.

Het enige dat je nodig hebt om deze game te beleven is:
– Een PC / laptop.
– Een stabiele internetverbinding.
– Een webcam en microfoon.

Via onze ticketpagina kan je een ‘groepsslot’ kopen. Per slot kun je met maximaal 7 mensen deelnemen. Iedere deelnemer kan vanaf zijn of haar eigen computer meedoen. Je hoeft dus niet fysiek bij elkaar te zijn. Ieder uur kunnen er meerdere groepen starten. Prison Escape Online leent zich dus ook uitstekend als zakelijk teamevent.

Prison Escape Online staat garant voor een unieke ervaring waarbij je spanning, sensatie, actie en enthousiasme gaat voelen! We proberen je zintuigen te prikkelen vanachter het beeldscherm. Beslis, handel, maak keuzes en bevrijd Yuri Koblenko binnen de tijd!