Life Escape Room 010

by Escape 010

Life Escape Room 010 zijn de creatieve makers van de escape rooms Timescape en Dreamscape in Rotterdam. Deze escape uitdagingen zijn gebouwd op spanning en onvoorspelbaarheid, wat ze bereiken door hun goede techniek.

De thema’s van de kamers zijn duidelijk en sterk. Het Sci-fi thema van Timescape en fantastische wereld van Dreamscape worden goed vorm gegeven in de kamer. Dit is knap gedaan, zeker gezien beide kamers vrij compact zijn. Hierdoor is de ambitieuze mentaliteit van Life Escape Room 010 in beide kamers duidelijk te merken.

De puzzels zijn precies zoals het hoort. Alles wat je verwacht van een escape room is er dan ook. Het is ook direct duidelijk dat de techniek die gebruikt wordt voor de puzzels is gemaakt door een zeer ervaren team. De kwaliteit ligt hoog en de werking is soepel en doeltreffend. Hierdoor lijdt elke uitdaging tot een voldoendend einde.

Conclusie

De escape rooms van Life Escape Room 010 zijn van goede kwaliteit en met zorg ontworpen. De ambitie en vaardigheid van het kleine team achter de kamers komt terug in de kwaliteiten van de kamer. Hierdoor zijn zowel Timescape als Dreamscape zeer vermakelijke escape ervaringen.